SAI Global México

Online introduction to food safety

SAI Global México
En línea

A consultar
Si gustas, puedes llamar al centro en este momento
55 55... Ver más

Información importante

Tipología Capacitación laboral
Metodología En línea
Inicio Fechas a escoger
  • Capacitación laboral
  • En línea
  • Inicio:
    Fechas a escoger
Descripción

Who Should Attend?This course is aimed at learners who are planning to work in, or are working in a food retail or manufacturing environment.

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a escoger
En línea
Inicio Fechas a escoger
Ubicación
En línea

A tener en cuenta

· ¿A quién va dirigido?

Who Should Attend?This course is aimed at learners who are planning to work in, or are working in a food retail or manufacturing environment.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

Programa académico

Course Outline

  • This is an ideal course designed to provide the principles of food safety, the importance of being able to identify different food safety hazards and an introduction to the HACCP system
  • It incorporates personal hygiene standards, the importance of storing and handling food hygienically and the fucntion of monitoring food safety


Los usuarios que se interesaron por este curso también han mostrado interés por...
Ver más cursos similares