Online pest control management

En línea

Precio a consultar
  • Tipología

    Capacitación laboral

  • Metodología

    En línea

  • Inicio

    Fechas a escoger

Descripción

Who Should Attend?This course is ideal for Food Industry Personnel involved in:QA ManagementProductionOperationsIn-house Housekeeping and Hygiene

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

En línea

Inicio

Fechas a escogerInscripción abierta

A tener en cuenta

Who Should Attend?This course is ideal for Food Industry Personnel involved in:QA ManagementProductionOperationsIn-house Housekeeping and Hygiene

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Programa académico

Course Outline

By the end of this course participants should be able to:

  1. Understand the necessity for proper pest control in the food industry
  2. Understand the relevant regulatory framework addressing pest control
  3. Understand the considerations for setting up a pest control program
  4. Understand the pre-requisites for setting up a pest control program
  5. List the common pests to guard against and understand the hazards they pose
  6. Understand the main considerations for implementation of an effective pest control program

Precio a consultar

Llama al centro

para cualquier pregunta sobre tu formación

Habla con un asesor

para cualquier pregunta sobre tu formación