SAI Global México

Online threat assessment and critical control point

SAI Global México
En línea

Consultar precio
¿Quieres hablar con un Asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Capacitación laboral
Metodología En línea
Inicio Fechas a escoger
  • Capacitación laboral
  • En línea
  • Inicio:
    Fechas a escoger
Descripción

Who Should Attend?This course is ideal for Food Safety Managers, Risk and Compliance Managers, Business Owners, selected team members and specialists (HR, IT, security personnel etc.) who work in the food industry and wish to gain an insight into TACCP and develop a TACCP system.

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a escoger
En línea
Inicio Fechas a escoger
Ubicación
En línea

Preguntas Frecuentes

· ¿A quién va dirigido?

Who Should Attend?This course is ideal for Food Safety Managers, Risk and Compliance Managers, Business Owners, selected team members and specialists (HR, IT, security personnel etc.) who work in the food industry and wish to gain an insight into TACCP and develop a TACCP system.

Programa académico

Key Session Topics

Upon completion of this course, participants should be able to:

  • Understand the difference between HACCP/TACCP and VACCP
  • Recognise the different types of threats
  • Classify the different types of aggressors and develop a TACCP system

Course Outline

This course covers the following topics:

  • Introduction to Threat Assessment and Critical Control Point

  • Conducting a TACCP study
  • Conducting a Threat assessment
  • Other considerations for TACCP
  • Best practice on how TACCP fits with a risk management framework


Los usuarios que se interesaron por este curso también han mostrado interés por...
Ver más cursos similares